19 Lis

Akce: Galibi tančení

Už jste někdy byli v tanečních? A pamatujete jak to tam probíhá? Kluci jako tučňáci, holky v lesklých nesmyslech, pouze základní kroky a žádná fantazie… Tak to hoďte za hlavu a přijďte tančit s námi. Galibi tančení je úplně jiná liga. Smoking? K čemu?! Vezmi si na sebe to co máš rád, v čem se cítíš dobře a dobře se ti v tom hýbe a vyraz mezi nás. Nenaučíme tě jen základní kroky, ale i jak spolupracovat s partnerem, ať už s vlastním nebo s tím, kterého jsi právě poznal, jak se vzájemně vést, či jak improvizovat tak, aby to vypadalo bezvadně.

Nikdy jsi netančil? Začneš, stačí jenom chtít. Že nemáš s kým jít? Nevadí! Prostě přijď rozšířit naše řady, poznáš nové lidi, a kdo ví, třeba i partnera nejen pro taneční lekce.


Začínáme v 19:00 a čeká nás jive a waltz. Cena jedné lekce je 70 Kč.

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.