25 Čvc

Akce: Letní chaloupkování

letni-chaloupkovani-2015

Prázdniny jsou v plném proudu, což pro nás opět bude důvodem vyrazit na roubenou chaloupku v Českém ráji :-) Tentokrát si ji užijeme v letním stylu, to znamená PLAVKY S SEBOU! Během sobotního výletu navštívíme hned dvě koupaliště – říční koupaliště v Malé Skále na Jizeře a vesnické koupálko ve Voděradech. Loni tato konstelace slavila velký úspěch ;)

Večer potom jako již tradičně posezení u ohýnku s nějakým dobrým mokem, kytarou, ukulelem či čímkoli, co kdo přinese ;) Možnost grilování a opékání. V případě zájmu i možnost nějakých těch her či tradiční taneční party ;)

Pro ty neznalé – chaloupka je plně vybavená (teplá i studená pitná voda, koupelna s vanou a sprchou, plně vybavená kuchyň i s troubou a sporákem, dostatek míst pro spaní cca pro 15-25 lidí, záleží na skladnosti;) Lůžkovin je také relativní dostatek, záleží na hlášené účasti.

Chaloupka je zasazená v hlubokém údolí s potůčkem, pod vysokým smrkem, obklopená lesy, téměř na samotě.

Sraz v pátek ve 14:55 v ČD centru na Hlavním nádraží, odjezd potom 15.25 vlakem směr Tanvald. Případné jídlo na snídani nebo cokoli, co budete chtít mít, si kupte dopředu v Turnově již bohužel není čas na tradiční nákupy v Bille.

Můžete přijet i po vlastní ose, můžete přijet také jen na pátek nebo na sobotu, stačí mi dát vědět.

Příspěvek na ubytování 300 Kč. Odkliknutí na FB je sice fajn, ale prosím vás, abyste mi informaci o tom, zda, kdy a jak přijedete, posílali i na mail kysilkaj@centrum.cz. Telefon na mě pro všechny případy: 608 503 124.

Budu se na vás těšit a neváhejte se na mě obracet s případnými dotazy ;)

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.