18 Led

Akce: Tango Argentino s Galibi!

Přijďte ve středu 21. ledna ochutnat pravou argentinskou vášeň wink emoticon

Uprostřed chladného ledna ožije tančírna v Duhové základní škole na náměstí Jiřího z Poděbrad rytmy vášnivého argentinského tanga.

U toho nesmíš chybět!

Tango argentino je krásný, svobodný a tvůrčí tanec, který umožňuje vyjádřit celou škálu emocí mezi dvěma lidskými bytostmi. Prožijete v něm dotyk, objetí, splynutí, ale i boj a oddělení – jak tomu bývá i v běžném životě. Je to prostor pro to vyjádřit vše, co v daný moment prožíváte.

Abyste si udělali představu, jak vypadá takové tango argentino mezi dvěma muži, mrkněte na tento odkaz:
https://www.youtube.com/watch?v=elW8E-9bCRQ

Hostem, který přijede argentinské tango učit, bude Vadim A. Onufriev.

Přijďte, ať už sami nebo s partnerem či kamarádem / kamarádkou. Galibi taneční nejsou navrženy pouze pro páry a i single návštěvníkům nějakého toho partnera najdeme ;-)

A pro návštěvníky předchozích lekcí – určitě zbyde čas i na procvičení a doplnění dalších tanců, např. waltz, jive, cha-cha či samba. Taneční s Galibi probíhají v uvolněném stylu, takže je dost prostoru pro to vyhovět vašim přáním (tedy některým z nich;).

Datum: 21. 1. 2015 v 19:00.
Místo konání: Duhová základní škola na náměstí Jiřího z Poděbrad – sraz dole ve foyer, v případě pozdního příchodu tančíme ve čtvrtém patře (ano, to nejvyšší), zhruba uprostřed – milý pan vrátný vás jistě rád odnaviguje.
Příspěvek: 70 Kč.

Budeme se těšit na hojnou účast!
Tým Galibi

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.