13 Pro

Akce: Vánoční večírek / Volební sněm

g_vanoce

Vánoční čas je zde! Jako obvykle je ve znamení příjemného setkání nad číší dobrého nápoje a chutného pokrnu.

Letos nás po 2 letech čeká naše společná nejdůležitější povinnost – zvolit nové Představenstvo. Všech 5 uchazečů o post v něm je zde:

1) Lucie Imzadi Bartůňková
2) Kateřina Zapletalová
3) Martin Jan Kašpar
4) Ladislav Blonďák Lázňovský
5) Daniel Mencl

Již 14. 12. můžete v Klubu 21 rozhodnout, zda usednou v dalším období v čele našeho klubu!

Vážené členstvo, najděte si v předvánočním shonu trochu času a přijďte podpořit svůj klub – za odměnu jsme pro vás připravili pohoštění, dobrou náladu a přípitek. Kromě voleb bude během večera probíhat i přeregistrace členů.

Taktéž, ač to mnozí nevědí, končí nám éra třetího předsedy klubu a to je rozhodně vhodná chvíle k rozloučení a k bilancování :)

Nezapomeňme, že v Galibi můžeme SPOLEČNĚ ZAŽÍT VÍC!

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.