7 Dub

Akce: Druhostředeční setkání v dubnu

Je tu druhá středa v měsíci a s ní přichází Galibácké pravidelné setkání.

Do Velikonoc zbývá ještě pár dnů a venku se v tom počasí taky nic dělat nedá, tak neseďte doma a pojďte raději posedět s námi do Café Flirt.

POZOR ZMĚNA! Tentokrát nebudeme v salónku, máme rezervováno spodní patro (to je to patro, kde jsou záchody).

Pro nováčky jsem také zavedli Galibi buddy, takže pokud si netroufáš připojit se k nám sám, klikni SEM a vyber si Galibáka, který je ti nejvíc sympatický. Napiš mu a on tě pak rád na akci doprovodí.

Těšíme se na všechny.

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.