8 Čvn

Akce: Galibi pohybovky

Ahoj,

blíží se léto, pěkné počasí, a proto začínáme pomalu rozjíždět venkovní aktivity. Jako první je tu pro všechny výlet podél Vltavy. Vezměte brusle, koloběžku nebo kolo a vyražte s námi po cyklostezce směr Zbraslav.

Nebudeme nijak závodit, proplujeme k cíli, který nás odmění nějakým občerstvením, společně a opravdu pomalu. Jde o to si akci užít, nikoliv se zmordovat a v cíli padnout vyčerpáním. Na pomalejší členy akce se čeká, nikdo nebude kvaltovat.

Sraz je v 19.00 před Plaveckým bazénem v Podolí ( přijeď na zastávku Kublov tram č. 2, 3, 17 nebo 21)

Všichni budou mít bezpodmínečně pití a reflexní pásky, navíc jsou velkým plus helma a chrániče (na stezce nejsou podmínkou, ale výhodou). Kolaři a koloběžkaři budou mít minimálně pumpičku a Cyklo KPZ.

Jde o tradiční galibácký triatlon – ke startu přijíždíme MHD, poté k cíli sportujeme a následně diskutujeme a hodnotíme výsledky celé akce nad pívem (místo se během akce určí) ;o)

Těšíme se na hojnou účast!

Důležité!!! – Akce se bude konat pouze za pěkného počasí, v případě nepříznivé předpovědi se předem domluvíme na náhradním programu – při velkém vedru půjdeme raději k vodě do venkovních prostor bazénu Podolí, při špatném počasí do Aquacentra Šutka (zastávka Čimický háj)

Na akci se přihlašte na Facebooku.

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.