8 Pro

Akce: Předvánoční lasergame s Galibi

Ahoj kamarádi, zveme Vás na poslední galibáckou akci před Vánoci a to na dvě hry do lasergame arény MaxLasergame na Smíchově v neděli 17. prosince.

Máme rezervovány hry od 20:10 a 21:00, cena za za obě hry je pro členy klubu Galibi 140,- a pro nečleny 160,- (bude vybráno v hotovosti na místě).
Maximální počet hráčů je 15, prosíme proto, abyste svou účast/neúčast potvrdili závazně u události na FB – https://www.facebook.com/events/1773194169651483/, abychom měli přehled o počtu hráčů (pokud na hru nebudete moci přijít, zrušte u akce účast, ať  můžeme dát možnost případným náhradníkům).

Sraz bude ve 20:00 před hernou, těšíme se na všechny! :-)

Upozornění: Přihlášením na akci souhlasíte s provozním řádem MaxLasergame (http://www.maxlasergame.cz/inc/file/provozni_rad.docx)

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.