11 Čvc

Akce: Setkáme se po Vodě

Ještě jsme pomalu ani nevybalili věci z vody a už je tu pravidelné druhostředeční setkání.

Takže pokud ještě máte po vodě nějakou sílu, přijďte ve středu 12. července do Café Flirt povyprávět těm, kteří nejeli, o jak skvělou akci přišli. Rezervaci máme od 19 hodin.

Pro NOVÁČKY je tu GALIBI BUDDY. Takže pokud se k nám nechceš připojit sám, klikni na odkaz níže a vyber si Galibáka, který je ti nejvíc sympatický. Napiš mu a on tě k nám rád doprovodí.

GALIBI BUDDY:  http://galibi.cz/2014/jak-se-stat-galibakem/

Těšíme se na všechny!

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.