24 Kvě

Akce: Galibi Deskovky – květen

Ahoj Galibáci,

blíží se konec měsíce a s ním i pravidelný deskoherní večer.

Udělejte si proto volno na poslední pondělí v měsíci, které tentokrát vychází na 28. května. V 19:00 se sejdeme v Mechanickém baletu a čeká nás večer plný deskových, karetních i jiných společenských her.
Pokud máte chuť na nějakou hru, kterou mohou donést organizátoři (https://docs.google.com/…/1ow4j6HoT11chy4YBhPf_RJrjTq…/edit…), napište si o ni do komentářů u události na Facebooku. Stejně tak pokud byste si rádi zahráli hru, kterou může donést někdo jiný. Pokud máte doma hru, ke které jste se dlouho nedostali, jsou Deskovky ideální příležitostí, kde si ji zahrát!

Těšíme se na všechny!

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.