13 Bře

Akce: Jarní bowling s Galibi

Ahoj Galibáci,

přijďte se s blížícím jarem trochu protáhnout do bowlingové herny Victoria na Žižkově. Na 24. března máme od 16:00 do 18:00 rezervované tři dráhy.

Sraz bude v 15:55 před hernou. Cena pro členy klubu Galibi je 90,- pro nečleny 110,- (vybereme v hotovosti na místě). Na akci se prosím přihlašte na Facebooku – https://www.facebook.com/events/347714508969027/ – počet míst na drahách je omezen.

Pro nejlepšího hráče máme připravenou tekutou odměnu a po bowlingu se přesuneme do Q cafe na afterparty! Pozor změna – Q café je na sobotu již plné, zkusíme Klub a galerii 21

Těšíme se na všechny!

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.