22 Bře

Akce: Rozehřívání čarodějnic s Galibi a Medvědy

Galibi a Prague Bears zvou všechny kamarády na předčarodějnický večer u ohně.

Přijď oslavit tento pohanský svátek s námi! Bude se hrát na kytaru, opékat špekáčky a řádně zapijeme vyhánění zlých sil. Sejdeme se v pátek 27. dubna kolem 18:00 u ohniště u Vltavy, kousek od tramvajové zastávky Pobřežní cesta.

Na místě není možné nic koupit, je potřeba si vše s sebou přinést. Důležité je proto vzít s sebou:
• nějaké pití (alko i nealko)
• špekáčky a náležitosti k nim
• může se hodit deka či pláštěnka na sezení
• hudební nástroje
• dobrou náladu :)

Pokud máš možnost, vezmi nějaké dřevo – to si musíme zajistit vlastní, alespoň sbírat už cestou od tramvaje. Dobrovolníci na hlídání místa a zajištění dřeva vítáni.

Mapa: http://mapy.cz/s/hEzN

Přihlaš se na událost na Facebooku, kde bude také možnost domluvit se s ostatními na tom, co kdo přinese, nebo pokud na místo netrefíš, domluvit s někým, kdo tě dovede https://www.facebook.com/events/144879629470976/

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.