1 Srp

Akce: Galibi Pride piknik

V rámci Prague Pride srdečně zveme všechny na středeční piknik vysokoškolského LGBT klubu Galibi.

Piknik proběhne ve středu 7. srpna od 19:00 na Střeleckém ostrově. Na letní Pride verzi našeho setkání jsme opět připravili soutěž „Nejlepší piknikový koš“ (nejzajímavější domácí piknikové pohoštění). Pro účast do soutěže stačí připravit (ne koupit!) a donést jedno piknikové jídlo a nejlepší výtvor bude poté na místě vyhodnocen porotou.

Pokud si netroufáš přijít sám mezi partu neznámých lidí, vyber si na našem webu http://galibi.cz/2014/jak-se-stat-galibakem/ Galibáka, který tě na piknik rád doprovodí.

Sledujte událost na Facebooku! Pokud by nám počasí nepřálo, sešli bychom se v kavárně Yo Café (Anny Letenské 1204/1, Praha 2 – Vinohrady)

Na všechny se těšíme – společně zažijeme víc…i 50 let od Stonewall!

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.