16 Čvc

Akce: Horké Slapy 2014

V horkém červenci je v lesích a skalách Českého ráje příjemný chládek. Lesy jsou plné borůvek, lesních jahod a malin. Pojďte s Galibi vyrazit do přírody a strávit další příjemný víkend v kruhu přátel!

Plán: 
Odjezd z Prahy Hl. n. v 15.25 (vlak směr Tanvald);  sraz 14.55 v ČD centru pro nákup hromadné jízdenky. Kdo pojede po vlastní ose, dá mi vědět buď zde na FB (Jiří Herby Kysilka) nebo přes mail kysilkaj@centrum.cz, případně telefon 608503124.

Příjezd do Turnova po páté hodině – asi hodinový čas na nákup potravin a nápojů.

Odjezd autobusem 18.45. Možnost večeře v blízké hospůdce, večer popíjení, grilování, oheň, muži (ženy), zpěv… ;)

Druhý den celodenní výlet do blízké přírody, v případě zájmu možnost též navštívit některé z blízkých koupališť (plavky s sebou!!!)

Večer – opakování předchozího programu.

Odjezd v neděli dle chuti.

Cena ubytování za víkend: dobrovolná – doporučeno 200-300 Kč.

Obvykle nás bývá tak 10-15, budu se tedy těšit na všechny známé i neznámé ;) V případě zájmu se mi hlaste na výše uvedený email.

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.