11 Pro

Akce: Předvánoční bowling

bowling_vanoce

Posezení v baru je jistě příjemné, ale co se takhle před Vánoci trochu protáhnout? Pro všechny Galibáky jsme proto připravili Galibi předvánoční bowling!

Všichni zájemci o bowlení nechť si zapíší do diáře datum 19. prosince – od 16 do 18 hodin budeme mít rezervované 3 dráhy v bowlingové herně Swing na Smíchově (200m od metra Anděl). Cena pro členy i nečleny je 80,-.

Nezapomeňte doma klubová trička…pro každého, kdo v něm na bowling přijde, máme přichystanou Galibi placku. A na nejzdatnějšího hráče čeká odměna!

Důležité informace:

MÍSTO: Bowling Swing, Na Bělidle 25, Praha 5 – Smíchov

CENA: 80,- (bude vybráno v hotovosti na místě)

SRAZ: 15:45 (na ulici před hernou)

PS: Nakonec dojde i na ten bar :o) Po bowlingu se totiž přesuneme na afterparty do FanFanu …a určitě budou i nějaké deskovky!

Akce na Facebooku: https://www.facebook.com/events/1703118793256811/

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.