24 Říj

Akce: Deskovky – 2. narozeniny

deskovky_rijen

Přijďte s námi oslavit již dva roky trvání Deskovek!

Ano, je to opravdu tak – Galibi Deskovky slaví již druhé narozeniny. 31. října od 19:00 zveme všechny stálé, ale samozřejmě také nové hráče do restaurace Mechanický Balet.

K narozeninám jsme si nadělili nový banner, ale jinak zůstává vše při starém – na programu budou deskové, karetní i jiné společenské hry, příjemná společnost a především dobrá nálada! Pokud máte doma hru, kterou si chcete zahrát, určitě ji přineste. Pokud žádnou hru nevlastníte, nebo máte zájem zahrát si hru, kterou má někdo jiný, napište si o ni v komentářích u akce na Facebooku.

Na všechny se těšíme!

Akce na FB: https://www.facebook.com/events/762459033891888/

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.