22 Úno

Akce: Galibi deskohraní v únoru

nove_deskohrani_Coup

Blíží se poslední únorové pondělí a s ním i další pravidelné Galibi deskohraní. Zveme všechny příznivce deskových i nedeskových společenských her 29. února od 19:00 do Q Café.

Večer si kromě klasického hraní zpestříme miniturnajem ve hře Coup…dokážete přesvědčit své protihráče, že jste ten, za koho se vydáváte? Nejlepší (herní) švindlíř si hru odnese domů, tak doufáme, že se budou všichni snažit! :o)

Kdo si hru nestihl vyzkoušet v lednu, dostane možnost se s ní před turnajem seznámit – od 19:00 hodin bude probíhat tréninkové hraní, od osmi se už pojede naostro.

Kromě Coupu si určitě zahrajeme i něco jiného – pokud máte doma nějakou hru, pro kterou sháníte spoluhráče, určitě ji přineste. Hry, které jsme schopni donést my, naleznete ZDE . Případné požadavky pište do komentáře k akci na Facebooku.

FB akce: https://www.facebook.com/events/496824133852730/

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.