23 Čvn

Akce: Galibi Deskovky – červen

deskovky

Opět je před námi poslední pondělí v měsíci, které již tradičně patří všem příznivcům deskových i nedeskových společenských her!

Zveme proto všechny Galibáky a jejich kamarády do restaurace Mechanický Balet na pravidelný deskoherní večer – Galibi Deskovky.

Těšíme se na všechny hráče, a také na hry, které přinesete :o) Pokud žádnou hru nevlastníte, nebo máte zájem zahrát si hru, kterou má někdo jiný, napište si o ni v komentářích na facebookové akci. Seznam her, které mohou donést organizátoři, naleznete ZDE.

Nezapomeňte si s sebou vzít i dobrou náladu a doražte v pondělí 27. 6. začínáme v 19:00!

Akce na FB: https://www.facebook.com/events/149608722115289/

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.