2 Čvn

Akce: Galibi Voda 2016

13329477_884941258318514_8326137798288101167_o

Rok se s rokem sešel a je tu nejlepší akce v našem kalendáři – Galibácká voda! Již počtvrté se vypravíme na jih naší republiky zjistit, co nového se událo na krásné Vltavě.

SRAZ je letos na Nádraží Holešovice (u pokladen) – hledejte organizátory s Galibáckým tričkem :D

Akce je otevřena všem členům Galibi, příznivcům klubu a naším přátelům a i pro ty, kteří na vodě nikdy nebyli (Vltava je skvělá řeka pro získání zkušeností). Nejsi členem klubu nebo nikoho od nás neznáš? NEVADÍ.

Stačí být studentem, studentkou střední nebo vysoké školy a máš tak otevřené dveře s námi jet na pár dní užít si léta, poznat nové lidi a odpočinout si od ruchu každodennosti. Jediné co potřebuješ je mít platný ISIC, ALIVE nebo jakoukoliv obdobu studentské karty (jiné potvrzení) na tvé škole a zadat její číslo do správné kolonky v registraci!

REGISTRACE ZDE: http://goo.gl/forms/02rPWVlJNMUCgUPz2

A proč se letos těšit na vodu?

Letos totiž jedeme na 5 dní! Z Vyššího Brodu do Boršova. Cestou potkáme úchvatné jihočeské zámky a kláštery, krásnou přírodu a samozřejmě tu správnou letní náladu. Tradičně nás čeká jeden den volna, ale nebude se zahálet. Galibi v rámci programu připravilo výlet na nejstarší kamennou rozhlednu v Čechách – Kleť (odjezd samozřejmě až se vyspinkáme). Na kopec vyjedeme původní lanovkou, pohlédneme do kraje a zpět se dostaneme na koloběžkách. Těšit se můžete také na kytaru, táborák a herní zábavu. Nezapomeň, že SPOLEČNĚ ZAŽIJEME VÍC!

Kolik mě to bude stát?

Základní cena je za 1250,-CZK, která zahrnuje pronájem lodí, vest, pádel, sudů na věci, převoz věcí, ubytování v kempech a dřevo na oheň, cestu z a do Prahy.

S výletem na Kleť to máš za 1550,-CZK a zahrnuje to co START + půldenní výlet na rozhlednu Kleť – cesta autobusem k lanovce, lanovka, a cesta zpět na koloběžkách!

Změna programu vyhrazena. Akce je přístupná od 18 let věku!

Upozorňujeme, že s ohledem na charakter akce, mohou být pořizovány audiovizuální záznamy.

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.