23 Čvc

Akce: Galibi plavání v Šutce

SPORTU ZDAR, PLAVÁNÍ ZVLÁŠTĚ!!!

Pro veliký zájem je tu další letní pravidelné plavání nejen pro Galibáky, kterým zkrátka v létě chybí voda. Tak neváhej a přijď si zaplavat a zablbnout tentokrát do Aquaparku Šutka ve středu 26. srpna.
Vem si s sebou plavky, ručník, mýdlo a boty do vody a hlavně nějakého kámoše či kámošku a nasedni na metro > Kobylisy a pak na bus číslo 102; 144; 152; 177 či 200 > Čimický háj. Sraz je chvíli před 19:00 u pokladen.

1,5 hod. Tě jako studenta vyjde na 99,-Kč, pro nestudenta 110,-Kč.

Po náročném a výkonném pobytu při bazénu své výkony chodíme zhodnocovat maximálně nad jedním pívem k pípě do Kobyly.

Ve dvou se to lépe táhne, ve vícero obzvlášť  a s Galibáky tuplem! Těšíme se na hojnou účast – společně zažijeme víc!

Na všechny se těší Mates a Galibácká Trouba

https://www.facebook.com/events/776497552475243

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.