29 Kvě

Akce: Galibi Voda 2017

Pátý ročník oblíbené letní akce je tady!

Opět vyrážíme užít si pár dní na řece Vltavě – pojeď si odpočinout do Jižních Čech s partou pohodových lidí! Vyplouváme 5. července z Vyššího Brodu a do civilizace se budeme vracet 9. července z Boršova.

BASIC varianta za 1 350 Kč
ADVENTURE varianta za 1 750 Kč
Individual (chci jen na pár dní) je zpoplatněn částkou 400 Kč za každý započatý den.

Cena zahrnuje dopravu, půjčení lodí (raft/kanoe), vest a pádel a ubytování v kempech. Adventure varianta navíc půldenní výlet na Kleť  (lanovka, rozhledna, observatoř a koloběžky). Cena nezahrnuje stravování, pojištění a jakékoliv individuální potřeby. Finanční záležitosti budou vyrovnány při odjezdu.

Na akci se registruj přes tento formulář – https://docs.google.com/a/galibi.cz/forms/d/1qcHlpZTvGH2KeJrJN0AWvShWAv1tZSmLdw1Y0uthNCw/edit#responses

— KAPACITA NAPLNĚNA, REGISTRACE UZAVŘENY —

V registraci najdeš i předběžný program. Další informace, detaily akce a přesnější progam budou doplněny, sleduj proto událost na Facebooku. Pozor, registrace se uzavírá 18. 6.!!

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.