13 Úno

Queer Ball 2017

Třetí březnový pátek roku 2017 se v Praze uskuteční historicky první ples určený LGBT+ lidem a jejich přátelům. Spolek STUD navazuje na úspěšnou akci pořádnou po čtyři roky v Brně a rozhodl se oživit pražskou společenskou a kulturní queer scénu akcí, která umožňuje všem návštěvníkům užít si plesový večer se svým partnerem či partnerkou bez ostychu a předsudků.

Queer Ball proběhne v pátek 17. března 2017 od 19:00 v Národním domě na Vinohradech (Náměstí Míru 9) a bude mít podtitul On The Silver Screen. Znamená to, že návštěvníci budou moci zapojit svou fantazii a inspirovat se při výběru vhodného plesového oděvu hvězdami stříbrného plátna.

Hosty budou po celý večer provázet hudebníci kapely Kolorez a moderátor Lukáš Hejlík, kterého lidé znají například ze seriálu Ordinace v růžové zahradě nebo z projektu Listování. Záštitu nad plesem převzala primátorka hlavního města Adriana Krnáčová, která by dle přání organizátorů měla ples slavnostně zahájit.

Oficiální stránky plesu jsou www.queerball.cz, přes které lze také zakoupit vstupenky. Více informací se můžete dozvědět i na Facebooku https://www.facebook.com/pojd.na.qball/