15 Bře

Akce: Rozehřívání chaloupky

Tak jsme přečkali další zimu, je tedy načase opět zahájit sezónu jarním rozehříváním chaloupky v malebném údolí Slapy v Českém ráji. Čeká nás opět večerní pohoda u ohýnku a grilu, pobavení s hudbou, v sobotu potom výlet do rozkvétající jarní přírody. Co může být lepšího než strávit jarní víkend ve společnosti milých přátel? ;)

Organizační info: 
Chalupa je plně vybavená (kuchyň, koupelna s teplou vodou, záchod), k dispozici je velké množství postelí a přikrývek, v případě velké účasti to můžeme doplnit spacáky – sledujte proto info na této události pro aktuality.

Odjezd hromadně vlakem v 15:25 z Prahy hlavního nádraží směr Turnov, sraz v 15:00 v ČD centru, kde bude čekat pověřená osoba. Je možné dojet i po vlastní ose, v tom případě hledejte vesnici Ondříkovice, kam se dá dojet autem. Všechny organizační věci se řeší na facebookové události https://www.facebook.com/events/197519960845660/ Pokud například jedete autem a máte místo, dejte o tom vědět, aby se kdyžtak mohli přidat i další.

Nákup potravin a nápojů je možný v Bille v Turnově, kde máme zhruba hodinu času při čekání na autobus.

Příspěvek na ubytování a provoz chalupy je 300 Kč za víkend.

Tak to je asi vše, v případě dotazů neváhejte kontaktovat organizátora Herbyho.

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.