15 Bře

Akce: Rozehřívání chaloupky

Zima pomalu odkládá poslední vrstvy a nás čeká jaro. Pojďme příchod jara a probouzení života uvnitř i vně oslavit na tradiční oblíbené víkendovce na chaloupce v Českém ráji.

Pro ty, co ještě neznají – roubená chaloupka se nachází v krásném hlubokém údolí, kterým zurčí potůček, ve stínu starého vysokého smrku, A zde, uprostřed klidu lesa, daleko od civilizace, si užijeme celý víkend ve společnosti přátel a zajímavých lidí. Páteční a sobotní večer strávíme u ohně, povídáním, pojídáním, popíjením, zpěvem a kytarou, případně jinými nástroji, které si přinesete. V sobotu nás potom čeká výlet do místních lesů a skal, kde budou právě rozkvétat mnohé jarní květy a les samotný bude zářit všemi odstíny jarní zelené. Moc se na společně strávený čas těším!

Na chaloupce se sejdeme o víkendu 17. – 15. května.

Více informací (domlouvání dopravy, co si vzít s sebou, atd.) naleznete na FB události ZDE

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.