3 Čvc

Akce: S Galibi do ZOO Praha

Ahoj,

přidej se k nám za pěkného počasí v sobotu 27.7. ve 13:00 na výlet do Zoo Praha!

Sraz v 12:50 na zastávce Nádraží Holešovice (ze strany odjezdů autobusů), odkud busem č.112 dojedeme do zastávky Zoologická zahrada a vyrazíme společně na příjemnou procházku za exotickými zvířaty (má 10 km, ale rozhodně ji nepůjdeme celou).

Opět se setkáme s našimi nejbližšími příbuznými (Novákovými :o)) s Richardem se Shindou a Ajabou, a možná si pohladíme pořádné lachtany Melouna a Mamuta nebo nakrmíme žirafu Noru.

Určitě využijeme několik zážitkových programů, které Zoo Praha nabízí, zkusíme lanovku za 25,-Kč, projdem se ptačí říší, nebo otevřenou voliéru lemurů. Zakusíme něco zdravého (kalorického) a dobrého (pro peněženku) v místních bufetech a kdo je maniakem ve sběru suvenýrů, i tady si najde to své.

Věř, že 681 druhů zvířat ve 12 pavilonech a ve více než 150 expozicích se s tihnout nedá, a ani se o to pokoušet nebudeme.

Za vstupné sice můžeme dát 200,-Kč jako skoro dospělí, a 150,-Kč jako studenti (po předložení platného průkazu), ale více jak 10 člená skupina má nárok na slevu 10% ze vstupného. 5% slevy mají držitelé Opencard a Lítačky, takže to zkusíme nějak vykoumat.
Zálohy se vybírat předem nebudou.

Neboj se a přidej se k nám, těšíme se na hojnou účast.
Společně zažijeme víc ;o)
Vaši Mates a Paul

Přihlaš se na událost na Facebooku:
https://www.facebook.com/events/474673249984486/

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.