28 Kvě

Akce: Vistas a Galibi: Štěchovice a okolí

Rádi bychom tě pozvali na společný výlet Vistas a Galibi, který se uskuteční v sobotu 15. června 2019 v 9:00 až 19:30

Hlavní sraz: 8:50 Smíchovské nádraží u stanoviště busu 390 (Stanoviště busu je u hlavního vstupu do haly vlakového nádraží).

Vyrazíme v 9:05 busem 390 směr Neveklov.

Vystoupíme v 10:01 – Rabyně hlavní přístav. Po hrázi Slapské přehrady se vydáme malebnou trasou kolem Svatojánských proudů do Štěchovic. Zde možno zastavit se v cukrárně. Dále se vydáme směr Hradištko. V Pikovicích u Dolejších se najíme více až na závěr výletu, který zakončíme na nedaleké vlakové zastávce Petrov u Prahy.

Trasa: 15km. Mapa trasy zde:
https://mapy.cz/s/3sNXM

Na akci se přihlaš přes Facebook:
https://www.facebook.com/events/2440746202823495/

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.