16 Čvn

Akce: Lasergame s Galibi

Ahoj Galibáci!

Zveme vás na další akci, tentokrát na lasergame do arény Mercuria v Holešovicích.

Sejdeme se v 18:50 před vstupem do herny a dáme si 2 hry s 20 min. pauzou.

Cena za je 80 Kč za každou hru, pro studenty 100 Kč za obě hry. Členové Mercurie za cenu člena, pokud budou chtít (ale jsme myslím levnější ????).

Při hře není potřeba mít nasazenou roušku nebo respirátor. Opatření jsou dána jako pro návštěvu bazénu či restaurace. Šatny a sprchy jsou v aréně plně přístupné.

Přihlašujte se na akci na Facebooku. Přihlášky jsou závazné – potřebujeme mít přesný počet lidí, ideálně sudý počet. Maximálně 16 osob.

Těšíme se na všechny!

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.