25 Čvn

Akce: Voda 2021

!! Registrace uzavřeny!!

Ahoj Galibáci,

letos bude nakonec Galibi Voda v jiném termínu…mimo jiné, abychom se vyhnuli tomu největšímu náporu, který se kolem svátků očekává.

Rozhodli jsme se i pro změnu řeky, abychom měli zase nové zážitky :-) Letos budeme tedy splouvat řeku Lužnici a to v termínu 12.-15. srpna.

Pojedeme horní úsek po Nové řece, ze Suchdola nad Lužnicí do Veselí nad Lužnicí.

Harmonogram a další informace najdete u události na Facebooku, určitě ji sledujte, ať  víte vše podstatné (registrace, změny, apod.)!

 Na všechny se těšíme i letos…ahóóój!

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.