13 Čvc

Akce: Letní chaloupkování s Galibi

Ahoj kamarádi,

i letos se v létě společně vydáme na Herbyho chaloupku do Českého Ráje. Letošní letní chaloupkování proběhne 22. – 24. července a těšíme se, že si to společně užijeme!

V plánu je tradiční výlet, oheň, grilování, tanec, zpěv, podle počasí i koupání a podle zájmu sjetí krátkého úseku Jizery na raftu.

Máte-li zájem se chaloupky zúčastnit, přidejte se k události na Facebooku, kde se dozvíte další podrobnosti (odjezd, nákup, spaní, apod.) a hlavně se ozvěte přímo organizátorovi Herbymu a účast potvrďte.

Těšíme se na hojnou účast a hlavně na to, že spolu opět po nějaké době příjemně a smysluplně strávíme čas.

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.