31 Srp

Akce: Zateplování chaloupky + 40 otoček

Milí přátelé,

srdečně váz zveme na tradiční víkendové zateplování chaloupky v Českém ráji, tentokrát spojené i s oslavou kulatin pana domácího :-) Akce se uskuteční 16. – 18. září.

Čekají nás dva večery s ohýnkem, grilem, kytarou i diskotékou (a možná i půlnoční překvapení ;-), sobotní výlet po krásách místního kraje a nedělní chill out a návrat zpět domů.

Více informací, možnosti přihlášení na akci, domlouvání společné jízdenky a pod. najdete v události na Facebooku.

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.